Gluttony (The Sinners series) (Amager, Taani). pdl 0,5 l. alc 9,4 %vol. Liigimääratlus - topelt-IPA. Ratebeer pakub 98 ja beeradvocate 85 punkti.
Tootjainfo: "At the Amager brewery we are comfortably situated far away from small-town modesty; we are not afraid of excess, and the term “moderation” is simply not found in our vocabulary. To us, gluttony is considered a virtue rather than a sin - at least when it comes to one thing: hops! While making this beer we targeted the hops which shone brightest in our hop room, as if they were almost begging to be used in copious quantities. And that is what we did, as befits a Double IPA of the highest caliber. We have squandered to a sinful degree - and we love it. And we bet that you will too!
We’re not proud to be sinners, but at least we’re open about it…"
Lihtne keskmist kasvu pudel, efektsel sildil koletislik õgard ... noh ikkagi õgardluse patu nimeline õlu. Õrnalt kollaka varjundiga vaht täidab pool klaasi, olles tihke ja küllalt püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldkollane. Aroom mõjub värskelt pressitud mango-porgandi-pihlaka mehuna ... mõnusalt värske ja toniseeriv!
Esmamekk on raskepoolne ja jõuliselt magus-mõrkjas. Keskmaitse ... õujee ... see on nauding humalahullule! Mango-papaia-ananassi-porgandi-litši-pohla ... ja mis siis veel ... külmavõetud jõhvika ja vaarikavarre segu! Lõppmaitse paneb keele tagurpidi kaarduma - humalatrompetite huugamise saatel harjutab sellel paljunäinud platsil rivisammu roodujagu kõhukaid pürjeleid, kes proovivad kevadiseks suurpidustuseks midagi paraadisarnast organiseerida. Igaüks põrutab eri taktis, kuid tegemislust ja kolm klaasi silmipimestavat humalarüübet muudab sihandse kaose lustakalt nauditavaks. Järelmekk meenutab juba pisut korrastatumat salka, mille juhiks on Pohl-Pihlak, kelle komandörihääle kaja kõmiseb veel tükk aega sinu suukoopa tagumistes nurkades.
Raskepoolse kehaga, õlise paletiga, magus-mõrkjas-hapu-mõrkjas-vürtsikas-mõrkja buketiga MEGARÜÜBE!!! Siia juurde ei pakuks mina küll mitte midagi :)
---------
pilt siit
No comments:
Post a Comment