Monday, September 7, 2015

Foundation 11


Foundation 11 (CREW Republic, Saksamaa) pdl 0,33 l. alc 5,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: APA ja hinnang 66 punkti

Tootjainfo (google tõlke kaudu): "2011, somewhere in a small apartment in Munich. Two enthusiasts have just set up their first homebrew kit and are experimenting with malt and hop varieties from all over the world.
Their goal: a beer that will revolutionize the world of German beer… Foundation 11 was the foundation stone for CREW Republic and the German Craft Beer Revolution.
Hops:
Herkules, Nelson Sauvin, Chinook, Citra, Cascade
Malt:
Münchner Malz, Pilsener Malz, KaramellmalzIBU 40"

Väike lihtne pudel, seekord on kaelasildil ja korgil öökull. Valge vaht täidab pool klaasi, olles üsna pikalt püsiv ja veidi ka klaasiseintele haakuv. Õlle värvus - kirkalt virsikukarva kuldne. Aroom on mõnusaimalt moel puuviljane ja pähkline, biskviitjas .... no korralik keeks kokku noh :)

Esmamekk on üllatavalt kerge kehaga ja õrnalt magusakas. Keskmaitse toob taas mängu lõhnast tuttavad puuviljad, jaotades need seekord mangoks ja kuivatatud virsikuks. Lõppmaitse on biskviitjas, magusakas-mõrkjas ja kergelt vaigune. Järelmekk muutub mahedaks, röstpähkli noodiga kergelt mõrkjas-vürtsikaks.

Üllatavalt kerge et mitte öelda vesisepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-vürtsika buketiga vastuoluline rüübe. Aroom ja maitse on superhead, aga keha on kuhugi kadunud. 
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment