Saturday, September 5, 2015

Napar Pale Ale


Napar Pale Ale (Naparbier, Hispaania) pdl 0,33 l. alc 4,4 %vol. Ratebeeri liigimääratus: "APA" ja hinnang 83 punkti.

Tootjainfo: "MALTS: Pils, Dextrin, Munich
HOPS: Centenial, Hallertau, Amarillo
IBUS: 30 IBU
Rebel with cause, appears to be weak with only 4.4 ABV, but nothing more far from reality, the taste is explosive, the freshness of the hops awake your senses and causes that you can not drink only one."

Väike lihtne pudel, sildil ... eee ... ammu surnud punkar? :) Helevalge hõre vaht täidab pool klaasi, kuid kaob üsna kiirelt. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroom on omapärane ... algus on kergeke ja magusapoolne, kuid siis käänab klaasist välja päris korralik humalane sõrm ja torkab selle sulle korralikult ninna.

Esmamekk on kergepoolne, lausa veidi vesine, kuid maitseküllaselt mõrkjas-magus. Keskmagus toob sisse hapukaid õunaseid noote, on lahmakalt mahlane ja karastav. Lõppmaitse on mõrkjas, puuviljane, mandarinide ja kumkvaadi nootidega. Järelmekk muutub aga jällegi, tuues mängu midagi ... eee ... seebilikku, ehkki omal vedral moel on see isegi mõnus.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkja buketiga vastuoluline rüübe. Üldjoontes on mulje hea ja mahlane, kuid mingi kibekas seebine noot häirib pisut.
--------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment