Wednesday, September 9, 2015

Singer-Ginger


Singer-Ginger (Kalamaja, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Spice/Herb/Vegetable", hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Two different labels, but same receipt.Koostis: Linnased, humal, vesi, pärm, ingver, sidrunikoor.
Contains: Barley, hops, watre, yeast, ginger, lemon zest.
IBU 35"

Väike lihtne pudel, sildil lipsu ja traksidega kodanik. Teisel sildil lipsu ja patsiga kodanik :) Vähene kreemikat karva vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - kirkalt sooja helgiga merevaik. Aroom on magusakas ja õrnalt vürtsikas, ingver ja apelsin moodustavad päris sobiliku malbe paari.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse toob juurde hapukamat nooti ja esile tuleb ingveri vürtsikus. Lõppmaitse mõrkjas-magusakas apelsinine põhi haakub päris kenasti ingveri särtsakusega. Järelmekk paneb suu mõnusalt õhkama, vürtsikas-mõrkjas ja mahlane suutäis mõjub kenakesti virgutavalt.

Keskmisest kergema kehaga, nõrgalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-hapukas-vürtsikas-magusakas-vürtsikas-mõrkja buketiga heal tasemel rüüpeke. Soovitaks järgmises versioonis lisada keha ja magusust, see viiks joogi paremasse tasakaalu, praegune mõrkjas vürtsikus võib mõnelegi pelutav tunduda. Pakkuda koos piparkoogiga.
------------
pilt isetehtud

1 comment:

  1. Please continue this great work and I look forward to more of your awesome blog posts.
    singer

    ReplyDelete