Monday, September 14, 2015

Legendaarne 13


Legendaarne 13 (Tanker, Eesti). pdl 0,33 l. alc 3,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "witbier", hinnnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Legendaarne 13: hoiad käes õlut, mis loodud tulihingelisele sportlasele! Kas teed sporti tugitoolis, rattaseljas, pallihallis või metsarajal- Legendaarne sobib kosutuseks, võidu tähistamiseks ja kaotusevalu leevendamiseks!"

Lihtne väike pudel, sildil korvalli-motiivid. Erkvalge vah täidab üle poole klaasist, vajudes ajapikku hõredaks, kuid olles päris mõõdukalt püsiv. Õlle värvus - õrna uduvinega erkkollane. Aroom on leebelt hapukas-magusakas.

Esmamekk on kerge kehaga ja hapukas-mõrkjas. Keskmaitse jääb üsna samale lainele, lisades vaid vähekese linnasemagusat. Lõppmaitses hakkab hapukusele lisaks mängima ka päris mõnus vürtsikus. Järelmekk on hapukas-mõrkjalt tsitruseline, väga mõnusalt karastav.

Kerge kehaga, üle keskmise karboniseerunud paletiga, hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-hapukas-mõrkja buketiga üsnagi heal tasemel rüübe. Kerge ja karge, ideaalne janukustutaja.
---------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment