Sunday, March 5, 2017

Craft FM


Craft FM (Tanker, Eesti) pdl 0,33 l. alc 3,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „APA“ ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Imagine the whole world beer selection as a FM broadcast band. Some frequencies just give you noise and can harm your hearing. Some provide the best signal-to-noise ratio. We made your frequency tuning a bit easier by creating the number one craft beer station to start with. Tune your mind to craft beer by starting from the very first channel. This will make your life easier when choosing another craft beer later.
IBU 35"

Väike lihtne pudel, sildil vana raadio. Sentimeetrine valge vahukiht on hõre, kuid püsib päris kenasti. Õlle värvus kirkalt tumedapoolne kollane. Aroom on mõnusalt ja kargelt mõrkjas, greibine, vähese magusaka mahlase alatooniga.

Esmamekk on kerge kehaga ja naksakalt mõrkjas. Keskmaitse on mõrkjas-hapukas, greibi ja punase apelsini vahepealne. Lõppmaitse lisab sutsu magusamat apelsini, kuid ka näpuotsaga apelsinikoort. Järelmekk on karge ja mahlane.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsika buketiga Übertasandi rüübe! Nii lahja joogi kohta on siin piisavalt keha ja korrrrralikult maitset. Teha madala alkosisaldusega head õlut on paras väljakutse, millega enamasti põrutakse - see siin on aga väga väärikas näide õnnestumisest! Pakkuda koos külmade loomalihalõikudega.
-----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment