Friday, March 24, 2017

Imperial Porter "O" Coffee & Salt


Imperial Porter "O" Coffee & Salt (Rockmill / Bytów, Poola) pdl 0,33 l. alc 10 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial Porter" ja hinnang 95 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "This is the basic version enriched with coffee and salt. For the selection of coffee, and the process of its preparation, the Coffeedesk."

Väike lihtne pudel, must-kuldsel sildil mitmetahuline O :) Kollane sõrmepaksune vaht püsib päris kenasti. Õlle värvus: must, lihtsalt must. Aroom on paganama põnev, röstine, kohvine ... ja mullane! Selline rõske-raske, vihamusside poolt sõmeraks muudetud muld mustsõstrapõõsa alt, mis mõjub kui erguti kõigile rohenäppudele.

Esmamekk on raske kehaga ja magusakas-soolane .... jestas kui lahe ja mõnus! See on sigahea kombo, kas teate! Keskmaitse - sametine, kohvikaramelline, tajutav soolane puudutus annab huvitavalt vürtsika ja võimsa vindi siia juurde. 

Lõppmaitse - soolakaramell! Marumamumeie kui jubekolelahe! Soolakas-lagritsane kohvikaramell. Vana Gambrinus ei fänna lagritsat, kuid see suutäis paneb pea tunnustavalt noogutama nagu auto armatuurlaual õõtsuv koer. See on üks õige asi teha, kas teate! Järelmaitse on vürtsikas-magusakas, soolaka nüansiga koorepumatine ja kuivatatudploomine ... sa tuline tuhat, kui kenasti sool kõik need asja kokku liidab!

Raske, isegi vägagi raske kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja õlija paletiga, magusakas-soolakas-vürtsikas-mõrkjas-soolakas-hapukas-magusakas-soolaka buketiga Megatasandi rüübe! Imp.porterina oleks see tegelane ilmselt napilt "überit" väärt, aga see soolakas-kohvine vint annab asjale niiiiiiiiiiiiiiiiii palju juurde, et ei saa alla "mega" öelda! Suti suitsuseid musti ploome ampsaks siia kõrvale ja ajaks kohe pikalt juttu ilmast ja soolast ja elust.
----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment