Monday, March 20, 2017

Barbarian


Barbarian (Brewski, Rootsi) pdl 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA", hinnang 97 punkti.

Tootjainfo : "BREWSKI LOVES BARBARIANS! O world! Barbarians, dwarfs and other amazing creatures. We present a hoppy India Pale Ale with lots of tropical fruit aromas and a creamy smooth finish due to the added lactose. Enjoy this beer as it is or accompanied to your favorite dish. Goes with anything really. Just enjoy it!"

Väike totsakas pudel, sildil lõhkilöödud silmaga ja topsiijooki luristav sõdalane. Erkvalge vaht täidab ligi pool klaasi ja püsib väga kaua, haakides end ka tugevalt klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroom on magusakas-mõrkjas, troopiline, puuviljane, apelsinitsukaadi meenutav.

Esmamekk on keskmise kehaga ja tugevalt mõrkjas, greibine. Keskmaitse muutub mahedamaks, veidi kreemiseks, lausa piimaseks. Lõppmaitse on mõrkjas-magusakas, greibikoore sisekoore ja mandariinimahla seguseks. Järelmekk maheneb taas, minnes nagu mingi valkja pehme loori alla.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-magusaka buketiga väga hea tasandi rüübe, IPA'de mõrkjas-kargema sopi esindaja. Ausalt öeldes ei kõnetanud see jook vanat Gambrinust sel määral, et aru saada 97 punkti andmisest RB's, kuigi väga tubli sooritus on see ikkagi.
---------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment