Friday, March 3, 2017

Mr. Hard’s Rocks Milk


Mr. Hard’s Rocks Milk (Pracownia, Poola) pdl 0,33 l. alc 8,8 %vol. ratebeeri liigimääratlus: "Imperial Stout" ja hinnang 97 punkti!!

Tootjainfo: "Milky version of our RIS. To emphasize the smoothness we have used large amounts of lactose.
IBU 60"

Väike lihtne pudel, sildil ... eee ... kitarr, mingi loomamolu ... ja siis veel midagi. Tumepriin vaht täidab 2/3 klaasist, püsib väga kaua ja haagib enda ka mingil määral klaasiseinte külge. Õlle värvus - no mõistagi must-must.

Aroomis on kolm kilo mõrušokolaadi, veidi kuivatatud kirsse ja mustikaid, suur tass kakaokohvi ja peotäis röstpähkleid. 

Esmamekk. Mmm. MUMMADIMUMM-Mõnus-Magus-Mõru. Täidlane. Pidulik. Rahulik. Vaikne. Šokolaadine. Vasknaeltega üleelusuurune uks, mida lausa ei tahagi avada ... ehk on mõni saladus nii hea, et las ta olla?

Keskmaitse. Oi seda ust tasub paotada. Õigemini on see üks insenerimõtte ime, kuidas üks ürgraske uksetahvel võib niiiiiiii sulnilt ja sujuvalt avaneda vaid õrna käeliigutuse peale. See on õlleinseneri ime. Raske kui õrnalt ja siidiselt libisev.

Lõppmaitse. Marmelaad. Kohvimarmelaadist Uks Šokolaadiraamis, viies sind Röstpähkli tuppa. Lagritsast lõvipealine käepide. 

Järelmekk. Melass. Piimašokolaadist vaip rullub lahti su keelel, summutades melassitükkidest laotud parketi käginat su sammude all. 

Jummel-Summel. Seesinases Imperial-Piima-Imperial-Šokolaadi-IMPERIAL stoudis on saavutatud Tasakaal, mis väärib vähemalt mälestustahvlit, kui mitte väiksemat monumenti. Issver-sussver, see klaas ei peaks iial tühjaks saama. 
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment