Tuesday, March 21, 2017

Harbor


Harbor (Kolk, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "wheat ale" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Harbor on hele ja humalane, omapärase aroomiga ameerika stiilis nisuõlu.
Põhilise karakteri annab sellele õllele Jaapanis aretatud humalasort Sorachi Ace. Sorachi on kergelt tsitruseline, unikaalse ja kordumatu sidrunheina ja vihmast metsa meenutava aroomiga humalasort, mida on raske mõne teisega segamini ajada. Kerge keha ja madal alkoholisisaldus teevad sellest väga kergesti joodava ja värskendava õlle.
IBU 25"

Väike lihtne pudel, valgel põhjal hõbedane kiri mõjub eraldivõetuna atraktiivselt, kuid keskmises ostjas pigem efekti "ah seda ma olen ju juba saanud"

Eelmise versiooni, Pearl Harbor nimelise ja lahjema joogi kirjelduse leiab siit.

Vähene valge vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on linnaseline, veidi lilleline ... ja huvitaval kombel kuivatatud maasikate nüansiga.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse on mõrkjas-hapukas, karge ja vürtsikapoolne. Lõppmaitses lisab magusust, kuid see on kasutatud humalast tulenevalt veidi seebise noodiga. Järelmaitses on ürditeed ja sidrunheina.

Kergepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magusaka buketiga heal tasemel rüübe. Karge ja kosutav, kuid ilma erilise iseloomuta. Pakkuda kerge köögivilja-carpaccio kõrvale.
---------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment