Monday, March 13, 2017

Scarecrow


Scarecrow (Spirifer, Poola) pdl 0,33 l. alc 9,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial Stout" ja hinnang 89 punkti.

Tootjainfo: "beer brewed in cooperation with the Warsaw pub Beer Case."

Väike lihtne pudel, sildil halloweenlik hernehirmutis. Tumekreemikas sentimeetrine vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - mõistagi kolemust. Aroom on mõõdukalt magusakas ja õrnalt kohvine ... või pigem kohviliköörine.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja magusakalt šokolaadine. Keskmaitse täidab suu kuivatatu ploomidega, mis on kastetud mõrušokolaadi ja üle puistatud kuivtatud kirsitükikestega. Lõppmaitse muutub raskemaks, magusamaks, sametiseks ja vürtsikas ... kaneelikrõbuskid valge rummiga. Järelmekis ilmub juba vägggga mõnusat kreeginalivkat, mandlihalvaad ja röstpähkli-kreemi. Ahhh see lõpp on tõepoolest naudingurohke ja raskelt pidulik nagu tumepunane sametkardin gooti stiilis ukseaugu ees vanas mõisahoones.

Raske kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja sametise paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-magusakas-mõrkja buketiga ÜBERTASANDI rüübe! Mõnusalt tummine ja mänguline, köidab keelenäsad ja tähelepanu pikaks ajaks vaikimise nautima. Pakkuda koos pehmete kaeraküpsistega.
---------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment