Saturday, March 14, 2015

Reparationsbajer Gluten Free


Reparationsbajer Gluten Free (To Øl, Taani) pdl 0,33 l. alc 5,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: APA ja hinnang 82 punkti.

Tootjinfo (google tõlke abil): "Repair Bajer is here to give you a good start to the day after your tour de force in the alcohol world. ollen is a pale ale with blood and body fresh hop profile to take the taste of hangover. pawl well with pizza, burger and rottebazooka. gluten free.
indigrients: water, malt, oat flakes, humle (amarillo, centennial, nelson sauvin), yeast"

Väike lihtne pudel, hallikas kirju arusaamatu silt. Disain ja nimi ja kangus TÄPSELT SAMA mis mitte-gluteenivabal versioonil, eristada on võimalik tagasildil oleva kirja järgi.  Valge vaht täidab 3/4 klaasist, vajudes vaikselt hõredaks, kuid olles väga püsiv ja kenasti klaasiseintele haakuv. Õlle värvus - kirkalt vasekarva merevaik. Aroom on lihtsalt SUPER - juba kaugelt hoovab ninna vürtsikat värskust, lähedalt nuuskides on siin nii melonit kui õunapuu-õisi, akaatsiaid ja noori männioksi.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse on mahlane ja tihkepoolne, mõrkjas ja võluv, värskendav ja väga nauditav. Lõppmaitse hapukas mõrkjus meenutab männikasve ja jänesekapsast, pannes süljenäärmed tööle ja näo naeratama. Järelmekk mõjub juba korralikult vaiguselt, vürtsikas-mõrkjalt ja ütlemata turgutavalt.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kergelt kleepja paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga ÜBERTASANDI rüübe, absoluutselt vaba gluteenivabade õllede tavalisest läägusest. Väga-väga nauditav nii tavajanutajale kui gluteenitalumatusega sõbrale. Mee-tšilli marinaadis praetud kanafilee täiendab klaasikest oivaliselt.
---------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment