Monday, April 24, 2023

Alexander

Alexander (Rodenbach, Belgia) pdl 0,33 l. alc 5,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour Flemish Ale - Flanders Red / Oud Bruin" ja hinnang 100 punkti!!! Untappd ütleb: "Sour - Flanders Red Ale" ja 3,98 punkti

Toojainfo: "Rodenbach Alexander is a blend of 2/3rd aged Rodenbach (2 year matured beer from oak standing Foeders) and 1/3rd young ale, then macerated with sour cherries"

Väike lihtne pudel, soliidselt ja väärikalt lihtne sildikujundus. Tumeroosa vaht täidab pool klaasist ja püsib mõneti. Õlle värvus - kirkalt särtspunane.

Aroom - ahhhhhh! On see nüüd kirsi- või murelikompott, pole kindel, kuid täiestikindel on, et see lõhn on imeliselt hea!

Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga ja hapukas-magus, kirsine ja veidi kuivapoolne. Keskmaitse - kirsine ja arooniane, kuiv ja samas mahlane, kerge ja imeliselt mitmenäoline. Lõppmaitses viskab sisse kirsiäädikat (juhul kui säänne asi olemas on) ja koduveinilikke elemente. Järelmekk - kuiv, käärivad kirsid, kirsikivi ja punane sõstar.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, hapu-magus-hapu-mõrkjas-hapu buketiga MEGAtaseme rüübe. Äraütlemata hea ja mõnus mahlane-marjane joogipoolis, mille õllefaktor on 0,2 ja kirsifaktor kõik ülejäänu
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment