Sunday, April 2, 2023

Girl Jam

Girl Jam (Anderson's, Eesti) prk 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - Flavored" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Pale Ale - Milkshake" ja hinnang 3,6 punkti

Tootjainfo: "Sweet and fruity milkshake beer with Raspberry, Coconut and Mint"

Väike purk, süngevõitu toonides siiruviiru kujundus (neid kujundusi on kaks). Määrdunud-kollane vaht täidab pool klaasist ja kaob kummaliselt suuremulliliselt räheldes kiiresti. Õlle värvus - poriselt pruun. Aroomis on esikohal piparmünt, selle taga äratuntavalt ka vaarikas ja ka mingi magus noot, mis ilmselt tuleb laktoosist.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus, isegi veidi läila. Keskmaitse - piparmündi jahedus ja laktoosi magusus annavad kummalise kombinatsiooni. Lõppmaitse hapu ja mõrkjas vaarika enda ja tema seemnete tunnetus muudab asja veelgi huvitavamaks. Järelmekk - veidi õline (mis võib tulla kookosest), läila-lame-magus, mündine.

Friigikas. Veider eksperiment, mis kuidagi ei vaimusta, aga paneb vähemalt julguse eest tunnustavalt noogutama. Kui seesama asi oleks veel vindi võrra lollakam, nt smuutilik, siis oleks juba päris kõneväärne roppus, praegu jääb aga õlakehituse tasemele.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment