Wednesday, April 12, 2023

St. Patrick´s Day Stout

St. Patrick´s Day Stout (Sudden Death, Saksamaa) prk 0,44 l. alc 4,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untapd liigimääratlus: "Stout - Irish Dry" ja 3,72

Tootjainfo: "Rich and creamy with an unwavering foam, our St. Patrick’s Day Stout will have you cheering “Pints! Pints! Pints!”
So, “Pints?” you say? “Pints!” we reply!
Sláinte!"

Keskmist kasvu purk, sildil hoiab trollikäsi õlleklaasi. Pruun vaht täidab pool klaasist ja püsib väga kaua, haakudes veidi ka klaasiseintele. Õlle värvus - mustjas-pruun-must.

Aroom ... ooooo ... osoon! See on suisa kummaline, kuidas saab õlleklaasist hoovata sellist värskuse lõhna, mis tavaliselt pesukuivamisega kaasneb. Ja kohvi! Tass kohvi värskusest pakataval hommikul!

Esmamekk - keskmisest kergema kehaga ja hapukas. Keskmaitse - kreemine ja samas kerge, leivane ja kohvine. Lõppmaitse - leivakali, mis on mõnusalt hapukas-mõrkjas. Järelmekk - röstine, veidi tuhane, karge, kerge ja leivapõhjakoorikune

Keskmisest kergema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja tiba vesise paletiga, hapukas-magusakas-hapuks-mõrkjas-hapuka buketiga ÜBERtaseme rüübe. Nii kõrge hinnang tuleb lihtsalt ÜLIMA stiilipuhtuse eest. Kerge, hapukas, vesisevõitu iiri stout, mida meil siin nii harva kohtab. Ja no muidugi see HÄMMASTAV aroom!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment