Monday, April 10, 2023

Hazy Super Stardust

Hazy Super Stardust (Sudden Death, Saksamaa) prk 0,44 l. alc 8,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - Imperial / Double New England / Hazy" ja 4,1

Tootjainfo: "HAZY SUPER STARDUST – DDH DIPA – 8,3%
That Starman’s still waiting in the sky!
Production team favourites Comet and Strata make their first appearance side-by-side, tied together with the ever-elusive Eclipse in Hazy Super Stardust. We get tangerine, vanilla, and a bit of weed. Big astral juice."

Keskmist kasvu purk, sildil David Bowie'lik poolmask. Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - mudruselt kollane.

Aroom on kentsakas, ühest küljest on siin tsitruselist mahlasust-magusust, teisalt aga ka toore kaalika vängust

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja raiuvalt magus-hapu-mõru. Keskmaitse - mehu, vänge erkroheline humalamehu kaalika ja sinepiõite ja greibipovidloga.

Lõppmaitse - see on rokkiv raisk kas tead krt ja prg. Väga värske humalatraktor sõidab risti-põiki üle keele ja veab ogalist humalaäket enda järel, raskus kaalika-redise koorem.

Järelmekk - õhhhh, hummmmmalavärki ja kraadetsevat ülbamist! See humalamaski kandev nolk tahab tõestada, et ta on mingi kõvamees või midagi. Noh ja on ka!

ÜLEVÕLLIKAS! VÄNGELT vägev ja agraarne topelt-NEIPA. Kergelt friiklusse langev, aga seda rohkem uhhhh-efekti pakkuv
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment