Sunday, April 30, 2023

Enigma - Hopnytized Everyday IPA

Hopnytized Everyday IPA (Enigma, Belgia) pdl 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 57 punkti. Untappd liigimääratlus: "IPA - Other" ja hinnang 3,58 punkti.

Tootjainfo: "With Everyday IPA, we wanted to create a beer with a great taste and high drinkability.
Everyday IPA is low in alcohol (5,5%), but packed with 7 powerful hops: Idaho-7, Simcoe, Mandarina Bavaria, Waimea, Citra, Azacca Cryo and a new up and coming hop variety, Talus.
Fermented with a New England yeast strain, this combination of hops and yeast results in a wonderful , hoppy smell and fruity aroma.
Hopnytized Everyday IPA delivers your daily juice!
IBU 50"

Madal matsakas pudel, koomikslik sildikujundus. Valge vaht täidab 2/3klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - õrna uduvinega kollane. Aroom on ülimeeldivalt värske ja sidrunheinalik.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas-magusakas. Keskmaitse - hapu, sidrunhein leidub ka siin oma ehedalt mõrkjas-hapul kujul. Lõppmaitses hakkab mõrkjas pool muutuma dominantseks, kuivatades keelekülgi ja kergelt kõditades maitsenäsakesi. Järelmekis saabu kohale ootusärane vürtsikas krõbelus nagu sipelgarodu teel suhkrutüki poole.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapukas-magusakas-mõrkjas-hapu-vürtsikas-mõru buketiga VÄGA HEA taseme rüübe ... või noh olgu, isegi Übertase tuleb jutuks. Belglane - jah seda ta on. Väga kergelt joodav, VÄGA! Belglaste kohta tavatult mõrkjas ning see "belgia IPA" nišši suurepäraselt ja kahemõõtmeliselt esindav.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment