Monday, April 10, 2023

Tumeaine - Guatemala Nueva Era Coffee

Tumeaine - Guatemala Nueva Era Coffee (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 11,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double Coffee" ja hinnang 3,95 punkti.

Toojainfo: "Special version of Tumeaine made in collaboration with Kokomo Coffee Roasters.
Coffee used: Guatemala Nueva Era"

Väike purk, sildikujundus Tumeaine seeriale omane, erinevus vaid tekstis. Mustjaspruun hõre vaht täidab pool klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - rämeroppmust.

Aroom - ehe ja elus kohvi, mis jahvatati nii umbes 10 minutit tagasi, ja mida pakutakse sulle nüüd kõrvuti nõrguva šokolaadikoogiga.

Esmamekk on raske kehaga ja õline, magus-hapu üsna ründavas lahingrivis. Keskmaitse - kohvi tihendus liimaine tasemele, sellist mida sa tahaks saada siis, kui pead vastu hommikut veel teksti lõpetama ja viimast kontrolli tegema, enne kui vajutada "saada ära" nupule

Lõppmaitse - kohvi konjakiga, see oli nõuka-aja lõpu kohustuslik element pärastlõunaks, kui kontorid valgusid tühjaks, jättes sekretärile teate: "ma läksin ministeeriumisse"

Järelmekk. Ploomikook šokolaadikreemiga, mustsõstra-Rigas-Balsams ja kõrvale klaasike portveini - see on ilmselt praeguste variserlike aegade komplekt, mida mittttttte mingil juhul ei võeta avalikult oma baasi lähedal, vaid ainult Riias komandeeringus olles.

MEGA-ÜBER kohvikohundkorrutis, juuretis ja tuletis. Pole midagi teha, vana Gambrinuse jaoks on hapukas röst meelepärane ja see on just see "õige" kohvimaitse, kuuendatuna kuubiliseks ja veel koos kerge kärakaga - no mis saaks siin siis mitte meeldida?
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment