Friday, April 7, 2023

Miroslaw Gose (2023)

Miroslaw Gose (Anderson's, Eesti) prk 0,33 l. alc 2,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Gose - Flavored", hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Gose" ja 3,43 punkti

Tootjainfo: "Hapu ja soolane kergelt puuviljane õlu. "

Tegu pole omaette kandega, vaid võrdlusega 2019.a esmaversiooni pihta. No lihtsalt tuldi ja nõuti, et olgu tehtud. Et toona oli tegu mustlaspruulikojaga, nüüd omatoodanguga, et HOOOOOPIS teine asi! Noh mis mul üle jäi, kui alluda vägivallale ja ähvardustele :)

Sildidisain on sama, järjepidavuse mõttes on see hea. Vahupilt kadinaalselt teine - toona polnud vahtu sisuliselt ollagi, nüüd täidab see 2/3 klaasist ja püsib päris korralikult. Värvuse osas samuti muutus - tookord oli tegu kirka, nüüd hämuse vedelikuga, ehkki värvitoon on üsna sama. Aroom - intensiivsem ja nüansirohkem - toona vaid nõrgalt hapukas, nüüd tunnen ka murumõrkjat ja linnasemagusat fooni lisaks hapule.

Maitse osas on pilt suhteliselt sarnane toonasele, ehkki õnneks on soolane komponent selgemini tuntav ning ka mõrkjam-greibisem kargus lisab plusspunkte.

Võrdluspilt toonase ja praeguse versiooni vahel on toonikese võrra praeguse kasuks. Nii lõhna- kui maitseelamus on rikkalikum ja nüansirohkem. Seega - tasus võrrelda küll, aitäh pealekäimise eest!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment