Friday, April 14, 2023

Open Ice Hits Vol.2

Open Ice Hits Vol.2 (Sudden Death, Saksamaa) prk 0,44 l. alc 9,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - Triple New England / Hazy" ja 4,11 punkti

Tootjainfo: "9 months with no TIPAs?! No TIPAs in 9 months?!
Open Ice Hits marks its return after 3 years, upgraded from DIPA to TIPA as Vol. 2. We double-mashed this 9,3% heavyweight to stand up to a hard-hitting triad of Citra, Galaxy, and Palisade. We get pineapple, nectarine, and freshly cut grass. This one’s real sticky and hoppy, sans le burn."

Keskmist kasvu purk, vanakooli helikassett sildil. Kreemika varjundiga vaht täidab üle poole klaasist ja tardub sinna. Õlle värvus - mudruselt ja tumedalt kollane. Aroom - mesilasvaha, vahalill ja üleküpsenud tikrid

Esmamekk on raske ja magus-mõru, veidi vänge ja hammustav. Keskmaitse - magus-vänge-vänderdav-sikerdav. Lõppmaitse - mõru-MAGUS-mõru-hapukas-hammustav, keeltahistav ja samas ikkagi sametine. Järelmekk - veidralt vastuoluliselt vängelt balansseeriv jõhkruse ja pehmuse piirimail.

Sametiselt hammustav ja meeldivalt ahistav, häiriv ja samas nunnukas. Lihtsalt noh teate, siin on maitseid nii umbes kastijagu rohkem kui ühes klaasis olema peaks. Joogiõlu pole see kraam kohe kindlasti mitte. Ülekoormav ja samas hurmav.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment