Friday, April 14, 2023

Savage 666

Savage 666 (Sudden Death, Saksamaa) prk 0,44 l. alc 8,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "IPA - Imperial / Double New England / Hazy" ja 4,08 punkti

Tootjainfo: "Savage 666 is our flagship DIPA recipe fired up with (more!) Mosaic, Simcoe, Simcoe Cryo, and HBC 630. We get cotton candy, sweet berry, and star fruit. It’s intensely aromatic, flavourful, and praying for a sweet pour. Show no mercy"

Keskmist kasvu purk, satanistlik sildikujundus. Kollakas vaht täidab pool klaasist ja üsib väga kaua. Õlle värvus - mudruselt kollane. Aroomis on magus kompott virsikutest, mangodest, papaiast ja metsmaasikatest.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõru. Keskmaitse - rauarohke, mineraalne, kuivapoolne ja karedalt raudrohune. Lõppmaitse - võilille, raudrohu ja angervakse seguselt ürdine, mõru ja heinane. Järelmekk - VÕIMSALT hapukas-vaigune-magus-ürdine-pihlakane.

Muutuva suutunnetusega, mängulise ja muutuvalt mitmekihilise maitsepildiga Ülevõllikas. Jah ta on üliväga täpselt ootuspärane ... kuid samas ka nii karm, et mitut klaasi ilmselt ei tahaks
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment