Thursday, April 27, 2023

Brewski - Liquorice Vanilla Cake

Liquorice Vanilla Cake (Brewski, Rootsi) pdl 0,33 l. alc 12,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang 89 punkti. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double Pastry" ja 3,96 punkti.

Tootjainfo: "Us Swedes are a little obsessed with liquorice, in all it’s glorious forms! Sweet or salty, on ice cream, in our red wine sauses, and yes, in beer. Here is our homage to this most delicious of roots: a massively sweet dessert stout with real liquorice and a touch of vanilla
IBU 50"

Väike nääps purk, sildil nõrguv koogitükk.

Aroom. Vahhhhh. Vanilje, millest võiks ehitada müüre. Roosasid vahukommi-sefiirimüüre, kui see ainult nii tumemustavkosmiliskoleturaske poleks. Jõhvikasefiir! Rooooooooosa, kerglane ja läilamagus sefiir, mida vana Gambrinus ei ole nõus üle lusikatäie sööma, kuid mille lõhn on rabavalt hea.

Esmamekk - õline tumesefiirivedelik

Keskmaitse - sefiirinafta jõhvika ja murakalikööriga

Lõppmaitse - ooooojaaaaa, soolakas lagrits teeb oma etteaste, tsirkusekupli alt tagurpidisalti elevandi turjal olevasse šoolase šokolaaadi baššeini!

Järelmekk - õggggõõõõgggõõõffff. Õudselt jõlekolejälemagus lagrits oma imeliseimas roosas vahukommises balletikleidis, jalas tinaotstega tanksaapad ja selja taga ripnemas lohmakas vaarikalagritsakirvestükk!

TEMPLIELAJALIK KIRVEMÕRVARLIK FRIIGINDUSE-EHMATIS. Lagrits oma väärastunud vormis, maskeerudes alguses jõhvikasefiiriks, kuid siis astudes alasti keset tuba, mustad pesemata juuksed puseriti. Jämejumal, sa ei saa mõnikord ise ka aru, mida kuradit sa teed.
---
saadaval ainult eraldi palumise peale
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment