Monday, April 10, 2023

Rock IPA

Rock IPA (Saku, Eesti). prk 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus "IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - American" ja hinnang 3,14 punkti

Tootjainfo: "Rock IPA on jõulise maitsega ale tüüpi õlu, kus mõrudust ja väge on tunda igas sõõmus mis sa võtad. Seda õlut juues tunned, et jõud tuleb sinusse ja intensiivne humala maitse paneb ka kõige karmima mehe naeratama!"

Väike purk, Rock-õllele omane kujundus väikeste muudatustega. Kollane vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - punakas-kuldne. Aroom on magusakas-mõrkjas, karamelline, murune ja veidi pärnaõiene.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõru-magus üsna jõulises mõttes. Keskmaitse - karamelline, magus ja hapukas, pihlaka ja saialille tinktuuri nootidega. Lõppmaitse - magus, suisa suhkrune, kuigi mõru malakas üritab seda magusust maha materdada. Järelmekk - magus-hapu ja tugevalt ning isegi robustselt mõru.

Keskmisest raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, mõru-magus-mõru-hapukas-magus-mõru buketiga Väga hea taseme rüübe. Võttes arvesse üllatust, et selline mõrupurakas tuleb suurtootja kraanist, siis ütleks lausa VÄGA hea, suisa ootamatult hea. Karmuse ja robustsuse mõttes on kohe vägagi AIPA, ehkki seda va suhkrust magusat on foonil tiba palju ... aga samas ilma selleta oleks jook ilmselt tasakaalust väljas kirbuse poole.
---
ei ole saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment