Monday, April 17, 2023

Polyphemus (Heaven Hill Bourbon BA) taaskülastus

Polyphemus (Heaven Hill Bourbon BA) (Sori / Seven Islands, Eesti / Kreeka) pdl 0,33 l. alc 13,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang 96 punkti!! Untappd liigmääratlus: "Stout - Imperial / Double Pastry" ja 4,18 punkti

Tootjainfo: "Brewed together with Seven Island Brewery from Corfu, Greece. Inspired by the Greek Portokalopita dessert, we brewed this beer using seven different malts, tangerine, cinnamon and milk sugar and aged in bourbon barrels"

See pole omaette hinnang, vaid ootamatult süllkukkunud võrdlus kolme aasta taguse kogemusega, uudishimutsemisega, et kas on midagi muutunud - toonane hinnang oli hüpervaimustunud.

Vahtu on vähemaks jäänud. Värvus - samamust. Aroom on samavõrra pööraselt rikkalik ja nüansirohke.

Maitse mõttes - keha on muutunud tublisti õhemaks, kuid maitsenüansside osas pole ei mingeid märgatavaid edasi- ega õnneks ka tagasiarenguid. Nii nagu ta toona oli veidi torkivalt alkoholine, nii pole selles osas mingeid muudatusi. Nii nagu toona võis kirjelduse käigus erinevate märksõnadega täita pool paberilehte, nii võib praegugi.

Kolm aastat on seda jooki muutnud minimaalselt, vahu ja keha mõttes kasinamaks, lõhn ja maitse pole nihkunud ei hüva- ega kurakätt.
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment