Monday, April 17, 2023

St. Louis Gueuze Fond Tradition

St. Louis Gueuze Fond Tradition ( Van Honsebrouck, Belgia) pdl 0,375. alc 5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Lambic - Gueuze" ja hinnang 85 punkti. Untappd liigimääratlus: "Lambic - Gueuze" ja 3,56

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "St-Louis Gueuze Fond Tradition is a pure gueuze brewed on the basis of young and old lambic. Unlike the original St-Louis Premium Gueuze, this beer is unsweetened and unfiltered. As a result, the slightly sour tones of the lambic beer are clearly present. The combination with the fruity aromas of young apple makes you long for more."

Keskmist kasvu pudel, stiilselt minimalistlik sidlikujundus. Sõrmepaksune kollakas vahukiht kaob loetud sekunditega. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on kuiv, mineraalne ja veidi õunaäädikat meenutav.

Esmamekk on kerge kehaga ja hapu, kuiv ja mineraalne. Keskmaitse - õrnalt happeline, ülikuiv ja veidi magusakam. Lõppmaitse - kuiv noorte suveõunte magustamata mahl. Järelmekk - pooltoores valge klaar.

Keskmisest veidi kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja ülikuiva paletiga, hapu-magusakas-hapu-mõrkja-hapu buketiga Übertaseme rüübe. Teades seda, millist magusat pläga see tootja tavaliselt lambicu nime all müüb, on see siin ülistiilne ja lahe lambic, mis ei peleta ka sellesse teemasse alles esmakordselt sisenejaid.
---
ülivähe saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment