Sunday, April 30, 2023

Mikkeller Baghaven - Origin of Culture Blend 2

Origin of Culture Blend 2 (Mikkeller Baghaven, Taani) 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer" ja hinnang 92 punkti. Untappd ütleb: "Farmhouse Ale - Other" ja 3,67 punkti

Tootjainfo: "Oak fermented rustic danish shipyard emmer ale openly fermented on the house yeast and then aged in a German Saint Laurent foeder for 8 months before being naturally conditioned for 8 months in the bottle."

Gambrinuse kraanist kaasa võetud kraam, seetõttu ei saa disainist rääkida. Paraku nagu ka vahust. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on happeline, mineraalne ja vaskne, astelpaju on ehk lähim võrdluspunkt.

Esmamekk on keskmise kehaga ja happeline. Keskmaitse - hapu ja mõrkjas, mineraalne ja metalne. Lõppmaitse - kuiv, parkiv, tammine, tammekoorene, raudrohu ja taruvaigu nüanssidega. Järelmekk - kui, parkiv, happeline ja samas sügisõunaliku magus-mahlase fooniga.

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud ja täiskuiva paletiga, hapu-mõrkjas-hapu-magusakas-mõrkjas-hapu buketiga ÜBERtaseme rüübe. Metseil, kui niimoodi tõlkida "wild ale" oma otsekoheses võlus, seda muidugi juhul kui hapuõlled on üldsemeelt mööda
---
saadaval Gambrinuse kraanis
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment