Thursday, April 13, 2023

Welcome Back, Freaks

Welcome Back, Freaks (Sudden Death, Saksamaa) prk 0,44 l. alc 6,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untapd liigimääratlus: "IPA - New England / Hazy" ja 3,98 punkti.

Tootjainfo: "WELCOME BACK, FREAKS! – DDH IPA – 6,3%
And we’re off! This year’s first release is our most diverse yet, and what better way to start it than with our bread and butter – a double dry hopped hazy?!
Welcome Back, Freaks! is our flagship IPA base crammed full of Azacca, Ekuanot, and Amarillo. We get sweet orange, mango, berry, a touch of spice. It’s soft, fluffy, hoppy, and ready for sweet sipping."

Keskmist kasvu purk, sildil õõvastav tervitus. Valge vaht täidab ligi poole klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom on leebelt magusakas, miskiärast pastinaagi meenutusega

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõru ning korraliku humalakõrvetusega. Keskmaitse - magus-hapu, karvane ja ogaline nagu draakonivilja koorik. Lõppmaitse - mõru-vürtsikas, humalakarvasus on suisa ohakane. Järelmekk - magus-mõru, krobeline ja torkiv.

Keskmisest raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-mõru-hapukas-vürtsikas-mõru-magus-mõru buketiga Väga hea taseme rüübe. Jah see on korraliku humalahammustusega NEIPA, kuid see hammustus on karvane nagu kolmepäevane pügamata habemetüügas
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment