Thursday, April 20, 2023

Hazy Discovery Manchester

Hazy Discovery Manchester (Pinta / Track Brewing, Poola / UK) prkl 0,5 l. alc 7,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang 95 punkti. Untappd ütleb: "IPA - Double New England / Hazy" ja hinnang 4,04 punkti.

Tootjainfo: "Welcome to our hoppy travel agency! This time we will visit Manchester, where Track Brewing is based, and we will drink something special in one of the local pubs. Our cooperative double IPA. Thick, strong and well hopped with Citra®, Galaxy® and Nelson Sauvin™ varieties. Hop Rate: 25g/l."

Keskmist kasvu purk, sildil nimeandev linn. Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib vägagi korralikult, haakudes ka klaasiseintele. Õlle värvus - mudruselt tumekollane. Aroom on mõnusalt ja täidlaselt puuviljane, segades meloneid, viinamarju, mandariine ja huvitavalt kombel veidi ka sellerit.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja rammusalt magus-hapukas. Keskmaitse - smuutilik, segumahlane ja apelsinine, ananasine ja greibine. Lõppmaitses hakkab humal vaikelt hammustama, kuid teeb seda pehmel ja sõbralikul moel. Järelmeki mõru-magus kõnetab kättpidi nii kumkvaate kui kaalikat, mangot kui virsikuid

Raskepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja sametise paletiga, magus-hapukas-magus-mõru-vürtsikas-mõrkjas-magusa buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE. Sellist tegelast on kohe lausa ohtlik ette võtta, nii sumedalt ja iselibisevalt kaob ta su sisemusse, et raske on pidama saada enne kui hilja
---
ülipiiratud koguses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment