Saturday, April 22, 2023

Ivory Tower - El Dorado

Ivory Tower - El Dorado (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 6,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 3,64 punkti.

Toojainfo: "El Dorado single hop IPA brewed with El Dorado T-90, El Dorado BBC, El Dorado LupoMax ja El Dorado Incognito"

Väike purk, seeriale omane kujundus. Valge vaht täidab pool klaasi, kuid muutub kiirelt hõredaks ja kaob. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom on magusapoolselt puidune ja vaigune.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja magus-hapukas. Keskmaitse - mõrkjas, vaigune, nektariini meenutusega. Lõppmaitse - puidune, seedrimännivaigune ja vürtsika humalahammustusega. Järelmekk - kuivapoolselt puidune, pihlakane ja vana männivaiku meenutav.

Keskmisest raskema kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-hapukas-mõrkjas--vürtsikas-mõrkjas-maguskas-vürtsikas-mõrkja buketiga ÜBERtaseme rüübe. Korralik NEIPA, milles on korraga nii mahlasust kui humalahammustust, lisaks huvitav puidune-vaigune nüanss
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment