Thursday, April 6, 2023

Roulette Hop Series - Pacific Sunrise

Roulette Hop Series: Pacific Sunrise (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 6,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 3,82 punkti.

Toojainfo: "Roulette is a special series showcasing new and experimental hop varieties. This edition is featuring 50% Pacific Sunrise hops from New Zealand and 50% Mosaic hops."

Väike purk, sarjale omane ja segadusseajavalt ühetaoline kujundus. Pöidlapaksune valge vahukiht on üsna püsimatu. Õlle värvus - mudruselt kollane. Aroom on meeldivalt ja mahlaselt magus-mõrkjas, ühendades ananassikonservi ja pomelot.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse - mõrkjas-hapukas, mahlane ja kuivapoolne. Lõppmaitse hakkab meenutama veriapelsini, ainult et koos korraliku humalahammustusega. Järelmekk on mahlane, kuiv, hammustav, magusakas-mõru ja karge.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-mõrkjas-magusakas-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe. Korralik, kuiv ja hammustav NEIPA, aga teiste omataoliste hulgast oskaks teda eristada võibolla siis, kui kasvõi sama seeria teisi versioone kõrvuti prooviks.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment