Tuesday, April 11, 2023

Draught-Style Pale Ale

Draught-Style Pale Ale (Sierra Nevada, USA). prk 0,33 l. alc 5,0 %. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - American (APA)" ja hinnang 80 punkti. Untappd ütleb: "Pale Ale - American" ja 3,67 punkti

Tootjainfo: "The draught version of our flagship bottle-conditioned Pale Ale, Draught-style Pale Ale is slightly sweeter and lower in alcohol, making it a nice session beer
IBU 36"

Väike purk, sildikujundus identne tavaversiooniga, eristab vaid tekst "Draught-Style". Tumekollane vaht täidab üle poole klaasist ja püsib mõneti. Õlle värvus vasekarva punakas merevaik. Aroom - väga hea, veidi mineraalse vee baasil on tunda amber eilile omaseid karamelliseid ja rauaseid noote.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magus ning karamelline. Keskmaitse - linnaseline, karamelline, pisut rabaveeselt hapukas. Lõppmaitse - puidune, rauane, kuivatatud maasikad ja pehme seeder. Järelmekk - roostes pangega tõstetud rabasegune kaevuvesi, pihlakad, männivaik.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusa-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusa buketiga ÜBERtaseme rüübe. Huvitavalt mitme stiili puutepunktis: ESB, amber ale ja session westkõuster. Väga maitsetihe ja mitmenäoline ja samas lahjapoolne - vat see oleks vana Gambrinuse meelest suurepärane pika õhtu õlu!
---
pole (hetkel) Gambrinuses saada
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment