Friday, April 14, 2023

Powerplay

Powerplay (Sudden Death, Saksamaa) prk 0,44 l. alc 4,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pilsener / Pils / Pilsner" ja hinnang 48 punkti. Untappd liigimääratlus: "Pilsner - German" ja 3,6 punkti

Tootjainfo: "We knew we needed a more traditional beer for our Brewery & Pub. As Northerners, we love Pilsner. So we brewed a Pils. Cereal, herbaceous hops, floral esters. Bright and refreshing. Crisp and crushable. It’s thirst quenching"

Keskmist kasvu purk, sildil ameerika jalgalli kiivrid. Erkvalge vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroom on meeldivalt ja lihtsalt linnaseline.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja hapukas. Keskmaitse - hapukas-magus ja veidi murune. Lõppmaitse - mõrkjas, kuivapoolne ja kevadroheline. Järelmekk muutub korraga tunduvalt magusamaks, kuid seejärel saabub ka korralik tugev vürtsine õhetus

Keskmisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapukas-magus-mõrkjas-hapukas-magusa-vürtsika buketiga VÄGA HEA taseme rüübe. Lihtne, kerge saksaärane pilsner on vahelduseks ikka kena kuugata küll.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment