Friday, April 7, 2023

Dream #6

Dream #6 (Fuerst Wiacek, Saksamaa) prk 0,44 l. alc 11,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial" ja hinnang 94 punkti. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 3,97 punkti.

Tootjainfo: "Experimentation and innovation are at the heart of our Dream series. Whether it’s comparing small variances in recipes, flirting with unfamiliar styles or trialling new ingredients, our goal is to keep learning, develop fresh techniques and hone our processes. All this in the hope of brewing your dream beer!
With Dream #6 and Dream #7 we’re examining the effect of speciality malts on a big Imperial Stout. Dream #6 takes the approach of less is more. While Dream #7 doubles down on even more crystal and chocolate malts"

Keskmist kasvu purk, sildikujundus abstraktne. Tumepruun vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - mõistagimust.

Aroom - see on lahedalt teistsugune, nihkes ja segamini. Siin on impstoudi rösti, quadruplilikku magusat puuviljasust ja rosinaid, šokolaadi ja leiba, kama ja veidi herneid.

Esmamekk. Uhhhhh kui mõnnnnnnnusalt tihe, šokolaadine, vatitekine, soe ja samas ka hapukalt ploomine.

Keskmaitse - šokolaadine ja viigimarjane, no täiesti šokolaadi-quadrupel, kuivatatud puuviljad šokolaadivõõbas

Lõppmaitse - leivasupp rosinate ja karamellkisselliga, ainult et nii umbes kolmandal võimendusastmel

Järelmekk - melass kohviga ja õlijalt paksu šokolaadinaftaga

ÜLEVÕLLIKAS. Melodramaatiliselt ja draamakuningannalikult käsiringutavalt kõike liiga tõsiselt võttev, kuid samas nii hurmavalt teistsugune, et jääb meelde ja paneb endast rääkima!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment