Tuesday, November 25, 2014

Nth Cloud


Nth Cloud (Buxton, UK) pdl 0,33 l. alc 8,2 %vol. Liigimääratlus: double IPA. Ratebeeri hinnang 97 punkti!!

Tootjainfo: "New double IPA hopped with mosaic and simcoe. "

Väike lihtne pudel, pruulikoja tunnussilt kollasel foonil. Valge vaht täidab pool klaasi, olles väga tugev ja haakides end püsivalt klaasiseinte külge. Õlle värvus - kirgas merevaik. 

Aroom hoovab kaugele ja paneb humalasõbra sõõrmed värelema nagu jahikoeral kes haistab metsa ja valmistub jahiks. See on soolakas-vürtsikas-hapukas, adru ja heina järgi lõhnav, sügisene ja soe nagu mereäärne lodu vananaiste suve aegu.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja intensiivselt mõrkjas-magus, vaigune ja puuviljane. Meie loduheinamaal kasvavad ananassid ja passioon-viljad, kas teate! 

Keskmaitse sulgeb mõneks hetkeks Gambrinuse silmad ja paneb kukla mõnust judisema ... see on VÕIMAS! Tihke ja nätskepoolne, hapukas-mõrkjas ja vürtsikas, kadakane ja mangone. Taevane arm, missugusel imelisel saarel selline kooslus kasvab?

Lõppmaitse sunnib selja sirgu ajama ja vaatama ... kuhu ma sattunud olen? Siia kodusele karjamaale on võrsunud eukalüpt ja seedrimänd, millede otsas tilpnevad papaiad ja melonid ... ja kusjuures need nõrguvad vaigust kanarbikumett!

Järelmekk mõjub vägevalt ja roiakalt, keele külge on väändunud magus-mõrkjas kanarbikuoks, mille sisse põimud vürtsikas männivõrse. See bukett on nii nätsakalt tihke, et püsib ilmselt kuni hommikuni.

Raske kehaga, tugevalt karboniseerunud ja õlise kehaga, mõrkjas-magus-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-mõrkjas-magusa buketiga FENOMENAALNE MEGARÜÜBE! Topelt-IPA selle sõna ehedaimas tähenduses, rüübe mis väärib kummardust ja õrnsoola kurgikesi kõrvale. 
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment