Saturday, November 5, 2016

666

666 (Wassalemma, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6 %vol. Liigimääratlust pole kirja pandud

Tootjainfot pole. Sain vaid sellise kommentaari: "stiili pole ise määranud, sain sellisest poest nagu Maarahva pood kuut erinevat linnast koos veskiga ja tulemus oli selline"

Väike lihtne pudel, tehniline sildike. Kollane vaht täidab pool klaasi ja on vägagi tugev.  Õlle värvus - kirkalt tumeoranž. Aroom on magusakas-hapukas, meenutades leiba, asteplajumarju ja kuivatatud virsikuid.

Esmamekk on keskmisest tihkema kehaga ja hapukas. Keskmaitse on hapukas, meenutades teeseene jooki, mida on segatud tikrikompotiga. Lõppmaitses muutub see kompott pigen pirni- või isegi metspirni omaks :) Järelmekk pargib pisut keelt, kuid on oma veidravõitu hapukuses ja vürtsikuses isegi päris meeldiv.

Raskepoolse kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapooolse paletiga, hapukas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-hapuka buketiha kummaline, aga meeldiv rüübe. Pole jällegi kindel, kas see hapukus on taotluslik, kuid sihuke ... haputaar või mis iganes selle liiginimi võiks olla ... see on isegi üsna meeldiv omamaise hapuõllena. Juhul kui mõistagi seda korrata suudetakse :)
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment