Tuesday, November 1, 2016

Garden Sensation


Garden Sensation (Victory Art, Venemaa) pdl 0,5 l. alc 8,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial IPA" ja hinnang 89 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): " Fruit The Imperial the IPA , this variety is not entered into a series of Abstract Art from the use of it in our beloved after cooking Lacto No More black currant juice.However, it is still the same, loved by many, double Indian pale ale - strong, aromatic and bitter!Using Australian hops in combination with the Russian black currant gave a very unusual combination - beer flavor reminiscent of tropical fruit mango, the taste confirms these feelings - at the beginning of the pharynx you feel the sweetness of passing into a light acidity and ends with a confident and lasting hop bitterness.
IBU 85"

Keskmist kasvu pudel, sildil mustsõstraleht. Kreemika varjundiga vaht täidab ligi pool klaasis ja püsib väga kaua. Õlle värvus - kirkalt täiskuldne. Aroomis on paksult mangot ning virsikuid ja kuskil taga lehvib õrnalt aga äratuntavalt mustsõstraleheke.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja torkivalt mõrkjas-magusakas-vürtsikas justkui sõbralik aga ülearu võimas käepigistus, mis paneb sind vaikselt kulme kibrutama ... kuid sõbraga ju ei pahanda.

Keskmaitse on mahhhhhlane, oi kui mahlane! Vaigune ja mandariinine ja greibine ja ... ja siis ronib ninna väike koerakarvake :) Maaarumõnus ja üleelusuurune kutsikas, kes sind sõbralikkuse hoos mürtsti pikali jookseb ning siis ise kõige armsama näoga su peale pikali viskab justnigu nii olekski kõik parimas korras.

Lõppmaitse vürtsikas-magus mahlasus paneb naeratama. No kuidas sa siis ei naerata, kui see bernhardiini suurune volask kolm korda üle sinu edasi-tagasi ronib ja seejuures rõõmsalt niuksudes su nägu lakub. Mahlane, oioioi see kraam on mahlane!

Järelmekk on kuivem ja vaigusem, juba selline päris-päris tõsise IPA taoline, parkides keelepära ja andes mõista et mäng mänguks, kuid tegelikult on ikkagi tema tugevam ning tema viib sinu hommikuti jooksma, tahad sa seda või mitte. Viib kasvõi hambus ja pidžaamaväel.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-vürtsikas-hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-mõrkja buketiga ÜBERTASANDI RÜÜBE! Pööraselt mahlane ... ja siinsamas kui parkivalt vaigune, jõuline ja imetabane. Lustlik ning jäme kraam! Paluks siia juurde pisitillukesi pelmeenikesi liimjalt tihkes puljongis.
-----------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment