Sunday, November 6, 2016

Mees võõrsil

Mees võõrsil (MV, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,4 %vol. Liigimääratlus: belgianish APA :)

Tootjainfo: "Taat käis kord linnas. Nägi sel üht meest - tundus nagu oleks täitsa naabertalust aga miskit oli siiski teistmoodi. Hiljem kesvamärja katteks juttu puhudes selguski et mees on ülemerenaabertalust.
Linnased: Pale Ale, CaraMunich III. Humalad: Cascade, Citra"

Väike lihtne pudel, omanäolise lõikega sildil kriipsudeni stiliseeritud rändurmees. Vähene kollakas vahukiht kaob pea kohe. Õlle värvus - kirkalt punaka helgiga täiskuldne. Aroom on belgiapäraselt magusakas ja vürtsikas.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja magusakas. Keskmaitse on magusakas-mõrkjas ... no selline session belgia IPA :) Lõppmaitse on mõrkjas ja pisut vürtsikas, pihlakate ja kuivatatud kibuvitsa taoline. Järelmekk on vürtsikas ning kuigi belgiapärane põhitoon kaob kiirelt, jääb mõõdukas mõrkjus kauaks keelele.

Kergepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-mõrkja buketiga omapärane rüübe. Belgialik - jah. APA - noh võib ka nii öelda. Igatahes kokku on ta üsna kenasti joodav ... kuigi paneb veidi kahtlevalt klaasi vaatama - noh et mis värk siiski siin loksub :) Suitsujuustu viilakat sooviks siia juurde.
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment