Thursday, November 17, 2016

Check In IPA


Check In IPA (Lervig, Norra) pdl 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 86 punkti. Sildil on kirjas "Classic West Coast IPA"

Tootjainfo: "Old school hops, and lots of them, make this IPA an instant classic. Brewed with Cascade and Ahtanum which gives it a floral and citrus flavor. The balance of Munich and Caramel malts adds a nice body without overdoing the sweetness.
Malts: Pale malt, Munich mals, Caramel malts.
Hops: Aurora, Cascade, Ahtanum, Crystal, Vic.
Food pairings: bacon cheeseburger, Tom Yum soup, farmhouse cheeses"

Väike lihtne pudel, pruulikoja tunnussilt seekord kudumimustriline :) Sentimeetrine erkvalge vahukiht on hõredapoolne ja mitte kuigi püsiv. Õlle värvus - kuldne. Aroom on magusakalt puuviljane, mango ja ananassi nootidega.

Esmamekk on keskmise kehaga ja krõpsakalt kuivalt mõrkjas. Keskmaitse on magusakas, heledate rosinate noodiga. Lõppmaitse on mõrkjas-hapukas-vürtsikas, apelsinikoorte ja nelgi taoline. Järelmekk taandub pisut igavaks ühetooniseks mõrkjuseks.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva buketiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-mõrkja buketiga Väga heal tasemel IPA. Angleesi keelemurrakus ülteks "crispy" :) Meeldiv tegelane, aga üle ühe pudeli seda vist siiski ei tahaks. Mõni vürtsikas amps sobiks siia juurde kenasti, nt vürtskurgike.
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment