Friday, November 18, 2016

Tjuun In From the Jungle


Tjuun In From the Jungle (Must Lips, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "APA" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Tjuun In Ape Pale Ale.
Sisaldab: Odra- ja nisulinnaseid, humal (Mosaic, Chinook, El Dorado)
IBU 33"

Väike lihtne pudel. Sildikujundus sootuks teistsugune kui seni sel pruulikojale, ehkki meeldiv minimalism on ka siin põhitunnus. Napp erkvalge vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on kergelt ja kargelt tsitruseline.

Esmamekk on keskmisest kriips kergema kehaga ja krõpsakalt kuivapoolne, vürtsikas-mõrkjas. Keskmaitse on mõrkjas-hapukas, veriapelsini ja pomelo segune. Lõppmaitse mõrkjus meenutab juba sellesama pomelo sisekihti, kuigi sinna taha hiilib ka väike magusakas-mahlane noodike. Lõppmaitse kaob üsna kiirelt, jättes vaid meeldiva mõrkjas-vürtsika karguse.

Keskmisest juuksekarva võrra kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, vürtsikas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusakas-mõrkjas-vürtsika buketiga Übertasandi rüübe! Karge ja klaar, krõpsakas ja kirgas - oivalisim värskendaja peale pikka koosolekut. Röstitud kitsejuustuviilakas mädarõikakreemiga sobiks siia juurde väga armsasti.
--------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment