Saturday, November 19, 2016

Claudia


Claudia (Moor, UK). pdl 0,33 l. alc 4,5 % Ratebeeri liigimääratlus: "Wheat Ale" ja hinnang 93 punkti

Tootjainfo: "Our hoppy wheat ale. Claudia will seduce you. Californian in her hoppy brashness. British in her infinite drinkability. Germanic in her perfumed aroma and beautiful blonde, cloudy appearance. Have her in your favourite beer garden, or all to yourself at home.
Wheat, drink and be merry"

Väike purk, mille silt on huvitavalt sametise tekstuuriga. Erkvalge vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib üsna kaua. Õlle värvus - uduselt heledapoolne kollane. Aroom on leebelt kummaline, veidi piimane ja heinane, õrnalt mõrkjas.

Esmamekk on väga kerge kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse on mõrkjas-hapukas, väikese nelgise kõrvaltooniga ja marjane. Lõppmaitse on mõrkjas, biskviitjas ja kreemikas. Järelmeki mõrkjas-hapukas marjasus on päris kosutavalt karge.

Väga kerge kehaga, ent mitte siiski vesine, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsika buketiga päris OK taseme rüübe. Karastav humalane nisuõlu, mida võiks ju kasvõi mitu purki kuugata suvisel grillipeol ... aga pisut igavaks kipuks selle kordamine.
-----------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment