Thursday, November 3, 2016

Ebaõiglane konkurents


Hea käsitööõlle tootja ja väärtõllede maaletooja. Nüüd kui suurpoe kampaania on seekord läbi, tahan sult midagi küsida. Kumba sa tegelikult tahaks toetada, kas rahvusvahelist kontserni või omamaist väikeettevõtet?

Ma saan aru et konkurents on karm värk ja kurta turureeglite üle on sama mõtetu kui kiruda esimese lume mahasadamist. Kuid – kas pole pisut ebaõiglane müüa oma kaupa väikepoodidele kallima hulgihinnaga kui suurpoes on jaehind?

Kuidas oleks kui järgmine kord suunaks oma kampaania mitte suurpoodidesse vaid nendesse vähestesse endataolistesse, kes üritavad tegelikult ja sisuliselt õllekultuuri edendada? Meid pole ju nii palju, nii et võime ju üksteist ja teineteist toetada küll. Või mis?

Veidi murelikult teie:

Vana Gambrinus

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Koha Kauplus on kõrtsu külges, nii on kröömekese kergem, aga kui ma mõtlen, tihti mõtlen, kes pelgalt poega peavad ots-otsaga kokku tulema, siis mul hakkab ikka hirm kohe. Mis ketipoe kampaaniatesse puutub, siis ikka tekib kiusatus kui sääl mõnd hinda kaed et viiks kohe süle ja seljaga omale varuks, a näed säädus ei luba :)

    ReplyDelete