Friday, January 21, 2022

Baltic Porter Day 2022

Baltic Porter Day 2022 (Põhjala, Eesti) pdl 0,33 l. alc 10,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Porter - Baltic" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untapped ütleb "Porter - Imperial / Double Baltic", hinnang 4,14 punkti

Tootjainfo: "An Imperial Baltic Porter aged on Palo Santo wood to celebrate Baltic Porter Day 2022.
IBU 25"

Väike lihtne pudel, sildil ... Kuu tagumine külg? Sõrmepaksune kollane vahukiht on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - vähese punaka helgiga must. 

Aroom. Njaaaaaa. Vaata seda õlut tuleks müüa koos kotikesega, mille sees on see Palo Santo puu tükike. Sest see on ERILINE!!!!! Puu, mis lõhnab nagu kookos ja meliss ja aniis ja kookos ja veidi eukalüpti ja KOOKOS!

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja magus ning kreemine. Keskmaitse muutub kehakamaks, veelgi magusamaks, bounty ja piparmündi ja melissi seguseks. Veidi hämmastav ja üha enam selle puu imelisse jõudu lugupidavamalt suhtuv. 

Lõppmaitse - magus, täidlane, vaigune, eeterlik, raske, viirukiline. Järelmekk - puidune, tolmune, magus, vaigune, eeterlik, omamoodi agressiivne, ajust läbi kuklakarvadeni turritavalt koooooookoseline.

MEGA! KOOKOS-PUIDU MEGA. Ja kui teil on õnne siia kõrvale nuusutada Palu Santo puud (müüakse ka uhhuuu-poodides viirukipuiduna), siis te aplodeerite Põhjala rahvale, kes tulid selle peale, et esimestena Eestis sellist kraami pakkuda!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment