Wednesday, January 21, 2015

32. August


32. August (Lehe, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,2 %vol. Liigimääratlus: blond ale. Ratebeer pole veel hinnet välja töötanud.

Tootjainfo: "Kord otsutas üks seltskond tudengeid, et nemad ei lepi suve lõpuga. Nii ei tulnud neil pärast 31. augustit mitte 1. september vaid 32. august. Ja näiteks uue aasta esimene päev oli hoopis 154. august. Lehe Pruulikoja 32. august on kerge suvine õlu, mis on kättesaadav aastaringi.
See on mõeldud nendele, kes suve oma südames läbi pori, halla ja lume uude aastasse viivad. Selles kerge kehaga heledas õlles on keskse koha sisse võtnud eksootiliste puuviljade aroomiga Amarillo humal.
IBU 25"

Väike lihtne pudel, pruulikoja tunnuskujundus kollasel foonil. Kahe sõrme paksune valge vahukiht püsib märkimisväärselt kaua.Õlle värvus - kerge häguga kuldne. Aroom on õrnalt karameljas ja kergelt võine (ai-ai, kas diatsetüül?).

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja hapukas-mõrkjas. Keskmaitse on hapukas ja veidi pärmine. Lõppmaitses teeb Amarillo oma töö ja katab pisut hapukat põhja. Järelmekk mõjub mõrkjas-hapult, biskviitjalt ja marjaselt.

Keskmisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, hapukas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-mõrkja buketiga kerge rüüpeke. Ausalt öeldes pole kindel, kas tegu on ikka pruulmeistri taotlusega või hiilib mingi liigne elusvorm siin õlles.
-----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment