Thursday, January 22, 2015

Shadow Pictures


Shadow Pictures (Amager / Grassroots, Taani / USA). pdl 0,5 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus "double IPA" ja hinnang 99 punkti!!

Tootjainfo (google tõlke abil): ""Shadow Pictures Of A Journey" - a clean and almost insulting letdrikkelig Double IPA filled with the crispest aroma hops. "Shadow Pictures - Ghosting" is our interpretation of the same beer, which occurred the day with Shaun in Vermont"

Keskmist kasvu pikakaelaline pudel, tumedal sildil valgus ja varjud :) Erkvalge vaht täidab pool klaasi, olles mitte kuigi püsiv, kuid kena ja tugevat vahupitsi klaasiseintele jättev. Õlle värvus - kirkalt kuldkollane. Aroom on mõnusalt tihkelt puuviljane, mango ja üleküpsenud ananassi taoline, kirbe mustsõstra ... või niiske loomakarva lisandiga ;)

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas. Keskmaitse ... mmmm ... KUI superkülluslikult puuviljane see on ... no lausa mangomehu taoline, millesse on segatud ka mandariinimahla ja seedermänniõli. Lõppmaitse paneb humalafriigi heldima, oi see tihke ja tahke segu üleküpsenud puuviljadest, eukalüptist ja vetikatest sulgeb mõnust su silmad ja laseb ajusügavustest üles kerkida kõigil su troopilistel unistustel. Järelmekk sõidab sulni mahlase kosena su kõrist alla, keel üritab end tagurpidi käänata, et kätte saada viimaseid kosutavaid tilgakesi. 

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja veidi õlija paletiga, magusakas-hapukas-mõrkjas-hapukas-magusakas-vürtsikas-mõrkja buketiga MEGATASANDI RÜÜBE! Oikurja kui hea ja kosutav see klaasitäis paradiisipäikest on! Nämm-nämm ... aga siia kõrvale paluks viilu mangot, kasvõi konservipurgist, kui naturaalsel moel päikeseküpset võtta pole :)
-----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment