Monday, December 13, 2021

Brewtrance

Brewtrance (To Øl, Taani). pdl 0,375 l. alc. 12,9 %. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double Pastry" ja 4,19

Tootjainfo: "Bourbon BA Double Oat Milk Stout brewed with Marshmallows, Coconut, Vanilla & Hazelnut Salted Caramel Coffee"

Keskmist kasvu pudel, psühhedeelne sildikujundus. Vähene mustav vahukiht kaob viivuga. Õlle värvus - tule-eile-meile-must. 

Aroom. NURRRR-NORRRRR. Seeee on lõhnamõnust magamajäämise heli. Sest et vaata seda asja nuusutaks nõrkemiseni ja siis veel senikaua, kuni hommikul ärkad. Vaniljeküpsised soolakaramelli kooriku ja kakaokreemi täidisega. Kuni hommikuni kestev vestlus sinu ja kassi vahel, kusjuures viimane näib üha enam sinuga nõustvat.

Esmamekk. Tüüüüünder piimašokolaadi ja liiiiiter kreemlikööri. Diabeetiku hirm ja maiaskeele arm.

Keskmaitse. Kookosemeri. Maapähklipaat röstitud kookose merel. Puri vaniljeküpsistest ja ankur burboonivaadist.

Lõppmaitse. ÜLE IGASUGUSE MÕISTUSE ehutav mahutav desserdimoel vahutav kookoselikööritäidisega šokolaadipadi.

Järelmekkkkkk. Rämeraske on selle maiasmoka elu, kes otsustab sellest kraamist toituma hakata. Klaasitäis seda šokolaadinaftat paneb käima tankeri ja villaveski

RÖÖÖÖGATUUUU DESSERT-GIGANTOMAANIA. Seda kraami tuleks serveerida koos tassitäie kõige kangema kohviga, sest taevas näeb, muidu miilavad teie silmad hommikuni sisemises suhkrutuumajaama kuumuses.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment