Wednesday, December 22, 2021

Sweetheart

Sweetheart (nanoPruul, Eesti) pdl 0,33 l. alc 12,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Dark Ale" ja hinnang pol evälja kujunenud

Tootjainfo: "Sweetheart is the sweetest of them all. We added some cranberries to give the glow to the heart. Altogether makes it an unique combination.
IBU 30"

Väike lihtne pudel, sildil kentsakas südamekujutis. Minimaalne tumepruun vahukiht kaob sama ruttu kui tekkis. Õlle värvus - teistpoolsusenimust. 

Aroom. Jaaaaa, selles on sügavust nii, et paneb kõrvad kumisema. See sügavus mõjub lihalikult, rammusalt, veidi suitsuselt, parima suitsujustu ja pikaltküpsenud ahjuprae ja rikkaliku šokolaadikringli seguna.

Esmamekk - naftalik, elajalikult magus, kuid samas ka pea sama metslaslikult hapu. Tütümp, taob süda kuskil maitsenäsakeste all, proovides signaale vahendaa keele ja aju vahel.

Keskmaitse. Suitsune-mõru-magus. Tubakas küpsenud meesiga. 

Lõppmaitse. Kirsimoosis moorinud suitsujuust. Portveini kaste kuivatatud jõhvikatega.

Järelmaitse. Vedel kirsišokolaad suitsuploomidega.

GIGANTNTNTNE. MÄEKÕRGUSELT üle senisest nanoPruuli toodangust. Põnev, mitmekihiline, nautimis- ja mõmisemisvääriline. Jah, vana Gambrinus toriseb selle üle, et mitte-vaadihoidist turundada vahakaelusega, AGA see ei vähenda kröömikestki selle õlle lopsakat dekadentlikku rikkust ja nüansirikkust!
---
piltisetehtud

No comments:

Post a Comment