Tuesday, December 7, 2021

Weekend Vibes

Weekend Vibes (Coronado, USA) prk 0,33 l. alc 6,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 88 punkti. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,81 punkti.

Tootjainfo: "Bursting with tropical dankness, this beer is everything you want from a San Diego-style IPA. It’s bright, bursting with hop fruitiness, and refreshingly dry. Crack one open and get ready to feel those weekend vibes
IBU 60"

Väike purk, sidlikujundus igavalt siiruviiruline. Valge vaht täidab kolmandiku klaasist, püsib mõõdukalt ja haakub mõneti ka klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom - meeldivalt ja kargelt magus-vaigune.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja mõru-magusakas. Keskmaitse muutub hapukamaks, laimikoore ja sidrunväändiku seguseks. Lõppmaitse - magus-mõru, kuivapoolne, vaigune ja kanarbikune. Järelmekk on kuiv, hapukas-mõrkjas, keelepära takjaselt parkiv, vürtsikalt õhetav ja ülimalt värskendav.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletig, mõru-magusakas-mõru-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga VÄGA HEA taseme rüübe. Suurepärane IPA, ehkki meelde teiste hulgast ta kah ei jää
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment