Sunday, December 5, 2021

Ransack the Universe

Ransack the Universe (Collective Arts, Kanada) prk 0,473 l. alc 6,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 96 punkti. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,83 punkti

Tootjainfo: "Galaxy hops from Myrtleford, Victoria in Australia and Mosaic hops from Yakima, Washington, USA, deliver aromas and flavours of tropical fruits, mango and citrus. Light malt body lets the hops shine through, and finishes crisp but not bitter. A hemispheric hop mashup
IBU 85"

Keskmist kasvu purk, sildil lohetapmise stseen (pilte on purkidel erinevaid). Valge vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib mõõdukalt, haakudes veidi ka klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroom on mõõdukalt mõrkjas-magusakas, mandariini ja mango segune.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõru-magusakas. Keskmaitse - karamelline, vaigune, greibine, linnaseline, vägggga maitsetihe ja meeldiv. Lõppmaitse - mandariin, greip, männivaik, greibiseemned, valge pipar, heledad rosinad. Järelmekk - õrna hapuka mahlase servaga, põhiliselt mõru 50 varjundiga mänglev, aga seda superheas lahenduses karamelli ja vana vaiguga ning meevahaga segades.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletig, mõru-magusakas-mõru-vürtsikas-hapukas-mõru-magusakas-mõru buketiga Megatasandi rüübe! Äraütlemata mõnus ja jõuline tsitruseline värskuselaksakas, maitsevõimsuselt topelt-IPAde tipus, samas ülimalt mõnusalt joodav.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment