Friday, December 3, 2021

Disco Wolf

Disco Wolf (Fremont, USA) prk 0,33 l. alc 8,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double IPA" ja hinnang 96 punkti. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England / Hazy" ja 3,88 punkti.

Tootjainfo: "Disco Wolf is a hazy double IPA brewed to be dangerously approachable with a moderately bitter bite. Boogie fever, it's going around.
Down & Dirty: 2-Row Pale, Malted Oats, White Wheat, and Dextrose with Strata, Sabro, Idaho-7 Cryo, and Citra Cryo hops.
Color: Light amber
Aroma: Pineapple, guava, and papaya with citrus, some berry notes, and light pine.
Flavor: Moderate, balanced sweetness and bitterness that lingers in a medium body with a warming mouthfeel
IBU 78"

Väike purk, sildil edevhunt :) Kreemikat karva vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib üsna korralikult, haakudes ka tihedalt klaasiseintele. Õlle värvus - õrna hõljumiga tumekollane. 

Aroom - hallllleluuuja! Pulll-pulp-puuviljane mahlane-humalane, kulmekergitav ja vaigune kargus. Jah, humalad on selles kokteilis ehk tiba väsinud, kuid seda väekamalt pääsevad erinevad puuviljased noodi end esitlema. 

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja magus-mõrkjas, pirnikompoti, ananassi ja papaia segune. Keskmaitse muutub hapukamaks ja mahlasemaks, kuivapoolseks ja meeldivalt vaiguseks. Lõppmaitse - guaava, männivaik, metsõunad ja pisut ingverit. Järelmekk - mõrkjas-magus, veidi vürtsikas, mesine, kuivatatud maasikate ja ingveriga ananassilaastude segune.

Keskmisest raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-magus-vürtsikas-mõrkjas-hapukas-magusakas-vürtsikas-mõrkja buketiga Übertaseme rüübe. Tonks väsinud, kuid siiski väga mõnusalt ja mõnuga joodav topelt-IPA
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment