Tootjainfo: "BOAT BEER. Brewed for our friends at the To Øl Beer Club.
A base of Pilsner and Wheat for colour and texture lets a Witbier’s other parts shine. It's bittered with Magnum hops before a sprinkling of Coriander seed toward the end of boil.
Il Veliero gets a dose of fresh Orange Zest in the whirlpool and is fermented on WLP410 for a round mouthfeel and light phenolics. The beer is then repeatedly assaulted with fresh Grapefruit & Orange Zest at the end of fermentation building to over 15g/L of Double Dry Zest action."
A base of Pilsner and Wheat for colour and texture lets a Witbier’s other parts shine. It's bittered with Magnum hops before a sprinkling of Coriander seed toward the end of boil.
Il Veliero gets a dose of fresh Orange Zest in the whirlpool and is fermented on WLP410 for a round mouthfeel and light phenolics. The beer is then repeatedly assaulted with fresh Grapefruit & Orange Zest at the end of fermentation building to over 15g/L of Double Dry Zest action."
Keskmist kasvu purk, sildil purjepaadid. Sentimeetrine valge hõre vaht kaob kiirelt ja jäägitult. Õlle värvus - hämuselt kollane.
Aroom - AAAAPEEEEELSIIIIIIN! No kohe üliväga apelsinine. Väga. Apelsinine. Väga. Tsitruseline. Väga. Rõhuga sõnal "väga"
Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga ja ootamatult magus. Keskmaitses muutub mõrkjamaks ja hapukamaks, mahlaseks ja tugevalt koriandriseks. Lõppmaitse - kuidagi limonaadilikult keelel kihisev ja torklev, mõjudes saisonilikult, kuiv ja mõrkjas. Järelmekk - vürtsikas-mõrkjas, mahlane ja kuiv samaaegselt.
Keskmisest ivikese kergema kehaga, nõrgalt karboniseerunud paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-magusakas-vürtsikas-mõrkjas-vürtsikas-hapuka buketiga MEGAtaseme rüübe! See on witbier steroididel! Ülevõllise otsustuskindlusega presenteeritakse siin neid kolme komponenti, mis teevad witbierist ehk belgiapärasest nisukast selle mis ta on - spetsiifiline pärm, koriandriseemned ja eelkõige apelsinikoor.
---
pilt isetehtud
No comments:
Post a Comment